HAKKIMIZDA

2001 yılından bu güne Troy Bilişim;

Bilgi Teknolojilerinde donanımsal ve yazılımsal alanlarında teknoloji destek çözüm hizmeti vermeye başlayarak o tarihten bu güne kadar deneyimli ve uzman kadrosu ile bir çok büyük çalışmaları gururla tamamlamıştır.

Sektörün önde gelen firmaları ile birlikte çalışarak en güncel bilgi ve teknolojileri hizmet kalitesini yükselterek müşteri memnuniyetini kendine hedef olarak benimsemiştir.

Yaptığı bir çok başarının altında yatan uzman kadro, proje yönlendirmesi ve koordinasyon profesyonel anlamda rakiplerinden bir adım önde olmasını sağlamıştır.

KENDİNİ “YENİLEYEN”

Troy Bilişim, sektöründeki “Global” gelişmeleri ve güncel teknolojileri sürekli olarak takip etmektedir. Tüm uygulamalarımızda güncel ve yenilikçi çözümler üreterek, marka değerimize sürekli artı puan katıyoruz…

VİZYONUMUZ

Troy Bilişim olarak hizmet verdiğimiz sektördeki kalitemizi pekiştirerek sürdürmek, Destek Teknolojileri ismini güvenli, genç, dinamik, yenilikçi kavramlarıyla kalıcı bir şekilde özleştirmektir.

MİSYONUMUZ

Kuruluşumuzu tercih eden müşterilerimizin memnuniyet ve güvenlerini ön planda tutarak, uygulamalarımızda, en verimli ve uzun ömürlü çözümleri üretmek, hizmet kalitemizi en üst düzeyde tutmaktır.

“HERŞEY” KURALLARA UYGUN

Kalite tüm çalışanlarımızın dengeli olarak paylaştığı bir sorumluluktur. Çevreye, İş sağlığı ve Güvenliği kurallarına ve topluma olan sorumluluğumuzun bilincinde hareket ediyoruz.

Sosyal Medya