GÜVENLİK KAMERA SİSTEMLERİ KURULUMU

Güvenlik kamera sistemleri kurulumu, servisi, satışı, data kablo çekimi gibi hizmetleri vermekteyiz. Güvenlik kamera sistemleri  size, güvenlik kamerası kayıtlarınızı; kayıt ettikten sonra yada canlı izleme olanağı sunar. İster lokal olarak kayıt cihazının yada network ağınızın olduğu yerden internet  olmadan kayıt cihazına bağlamış olduğunuz monitör üzerinden yada bilgisayar üzerinden izleyin ister cepten yada bilgisayarınız üzerinden canlı internet üzerinden uzaktan herhangi bir yerden izleyin.  Geçmiş kayıtlarınızın kaç gün kayıt edileceği ise kayıt için programladığınız yada ayarladığınız codec (H264 veya H265 gibi) algoritmaya, kamera sayısına, gün içindeki kayıt süresine, kayıt planlamanıza ve hard disk kapasitenize göre değişir.  Kullanmış olduğunuz kameranın analog yada ip olması, kameranın kalitesi, kamerada kullanılmış olan lens, kurulmuş yada çekilmiş kablonun kalitesi, kayıt cihazının HD, Full HD, 4K kayıt özellikli olması, kayıt çihazının desteklediği kayıt formatları ve codec’leri size izleme veya kayıttan izleme esnasında kayıtlarınızın ne kadar kaliteli olduğunu belirleyecektir. Bunun için uzmanına danışmanız gerekmektedir. Doğru seçim ve maliyet hesaplamasıyla en iyi kalite maliyet hesaplamasıyla size en iyi sonucu verecek çözümü bulabilirsiniz. Kurmuş olduğunuz Güvenlik kamera sistemleri size bir çok olanak sunacaktır Kayıtlı görüntüleri  izleyebilir, 7/24 ve Canlı İzle 7/24 ile akıllı telefonlar ve web üzerinden, kurulu olan kamera sistemleriyle ev ya da iş yerinizi canlı olarak kolayca izlerken, aynı zamanda kayıt etme özelliği ile de kaçırdığınız anları daha sonra izleme fırsatı bulabilirsiniz.

KAYITLI İZLE 7/24

Ev ya da iş yerinizde kurulu olan kamera sistemlerinden hem ortamı canlı izleyebilir hem de kayıt etme özelliği ile takip etmek istediğiniz ortamı 7/24 kayıt altına alabilirsiniz. Siz evde ya da iş yerinizde yokken yapılan kayıtlar sayesinde, sevdiklerinizin ve çalışanlarınızın hiçbir anını kaçırmadan, dilediğiniz zaman izleme fırsatı bulabilirsiniz.

Kayıt sistemi, izlenilen mekanda yer almasından dolayı kayıt esnasında internete gerek duyulmamaktadır. Dolayısıyla kayıt işlemi ile internet kotasından harcama yapmamaktadır. Kayıtlarınız kendi elinizin altında olup başkaları tarafından erişimine olanak verilmemektedir.

Pahalı ve karmaşık sistemler yerine, internet bağlantısı ile uzaktan kolaylıkla erişim sağlayabildiğiniz kameralar sayesinde, aklınız ne sevdiklerinizde ne de çalışanlarınızda kalsın!

CANLI İZLE 7/24

Canlı İzle 7/24 ile akıllı telefonlar ve web üzerinden ev ya da iş yerinizde kurulu olan kamera sistemlerini canlı olarak anında izleyebilme imkanı bulurken, uzaktan erişimin size sağladığı konforla yaşam alanlarınızı her an kontrol edebilirsiniz. Sevdiklerinizin güvenliği, çalışanlarınızın kontrolü artık Canlı İzle 7/24 ile çok kolay!

İstediğinizde özel yazılım sayesinde akıllı telefonlar ve web üzerinden kolayca izlenebilen kamera ve güvenlik alarm sistemleri.

  • Yüksek Çönürlüklü Day/Night IR Kamera
  • Sinyal Sistemi: PAL/NTSC
  • Yüksek çözünürlüklü isteğe ip yada analog kamera
  • İhtiyaca bağlı lens ve kamera seçimi.
  • İstediğiniz gün kayıt süresine bağlı hardisk seçimi.
  • İhtiyaç ve seçiminize bağlı olarak yüksek kalitede ip için cat 6 ve farklı özelliklerde kablo yada cctv ahd anolog için kablo seçimi kurulumu.
  • H.265 yada H.264 sıkıştırma formatı ile yüksek hızda görüntü işleme kabiliyeti olan kayıt cihazı.
  • Yüksek koruma sınıfında su ve toz gibi dış etkenlere karşı güvenli harici kameralar.

Yerinde Destek

İstanbul, Kadıköy, Üsküdar, Ümraniye, Ataşehir, Bostancı, Kartal, Maltepe, Sançaktepe, Beykoz, Beşiktaş ve bir çok bölge için yerinde bilgi işlem, bakım onarım destek hizmetleri sunmaktayız.

Uzaktan Destek

Bütün bölgeler için kurumsal ve bireysel müştürelerimizin, yazılımsal (Windows, MAC OS, LOGO, Zirve, Micro, ORKA, Microsoft SQL,Microsoft Office vb.) sorunlarına uzaktan çözüm hizmetleri vermekteyiz.

Telefonla Destek

Günün her saatinde bizi arayıp, kurumsal ve bireysel teknoloji destek sorunlarınıza destek, öneri, planlama ve her türlü teknolojik bilgi çözümleri için arkadaşça içten ve profesyonel yardım alabilirsiniz.

Sosyal Medya