LOGO SERVİSİ

LOGO Destek Servisi olarak profesyonel ekimiz ile LOGO Kurulum, LOGO Destek, Kurulum, Satış, Logo Servis gibi bir çok alanda hizmet vermekteyiz.
Bununla birlikte, Dell Server Servisi, Dell Sunucu Servisi, HP Sunucu Servisi, HP Server Servisi, IBM Server Servisi, IBM Sunucu Servisi, Lenovo Server Servisi, Lenovo Sunucu Servisi, Dell Laptop, MSI Laptop, Lenovo Laptop, Acer Laptop,  Apple Mac gibi tüm marka model cihazlara kurumsal ve bireysel bilgisayar servis hizmeti vermekteyiz. Kurumunuz için gerekli tüm Ağ, Network, Bilgisayar, Kurulum, Servis, Sunucu (Server) Servis kurulum satın alma ve servis destek hizmetlerini bizden temin ederek bütünleşik bir hizmet alabilirsiniz. Kurumunuzun yaşadığı tüm sorunlara tek elden bakarak hızlı uygun maliyetli ve güvenli çözüm sunmaktayız.
Logo Servisi ve diğer tüm hizmet ve satın alma işlemleri için telefon ile ulaşmak isterseniz; 0 (532) 390 94 80

LOGO SERVİSİ HİZMET ALANLARIMIZ

LKS Dos Kurulum, LOGO Veri Taşıma, LOGO Arıza Giderme, LOGO Database SQL Arıza, LOGO Database Bölme (Split) işlemleri, LOGO Database Kurtarma ve Upgrade işlemleri, LOGO LKS2 Kurulum, LOGO Eğitim, LOGO Satış, LOGO Fatura Tasarım, LOGO Veri Taşıma, LOGO Alınteri Kurulum, Logo Tiger Satış, Kurulum, Database Kurtarma ve Upgrade işlemleri, LOGO Go Kurulum, LOGO Go Plus Kurulum, LOGO Tiger Plus Kurulum, LOGO Tiger Enterprise Kurulum, LOGO Bordro Plus Kurulum, LOGO Satış, LOGO Hata Giderme, Logo Database hata,LOGO Ek Kullanıcı, LOGO Go Plus Ek Özellik Paketi, LOGO Tiger Plus ek Özellik Paketi, LOGO Tiger Enterprise Ek özellik Paketi, LOGO Ürün Farkları, LOGO Navigator, LOGO Fiyat Listesi, Doviz Parametleri.

BAZI IT SİSTEM DESTEK HİZMETLERİMİZ

  • Server, Sunucu kurulumu, bakımı, onarımı, sorunların giderilmesi.
  • Masaüstü bilgisayar kurulumu, onarımı, bakımı, sorunların giderilmesi.
  • Notebook kurulumu, bakımı, onarımı, sorunların giderilmesi.
  • Donanım güncelleme, yükseltme.

Bazı Ağ (Network) Hizmetlerimiz

  • Şirket network kablolama.
  • Sistem odası, kabin, kabloloma ve kurulum.
  • Network kablo, ağ sorunlarının tespiti ve giderilmesi.
  • Şirketinizin uzak vpn bağlantılarının yapılandırılması.

Veri Kurtarma ve Yedekleme İşlemleri

  • Bulut (Cloud), Nas, Stroge Server ve bir çok güncel teknoloji destekli yedekleme sistemleri.
  • Yedekleme planları, yazılımları, yapılandırması ve yedeklerin alınması.
  • CryptoBocker virüsü, trojenler, hack gibi saldırılardan korunma, donanımsal sorunlardan dolayı veri güvenliğinin sağlanması.
  • Yanlışlıkla silinme, disk arızalırı ve sistem çökme gibi bir sorun sonrası veri kurtarma işlemleri.

Yazılım Kaynaklı İşlemler

  • İşletim sistemi kurulumu (Windows server, Window 10, 8, 7, Mac OSX, Linux, iOS, Android), sorunların giderilmesi.
  • Microsoft SQL kurulumu, sorunların giderilmesi, hız problemleri, bağlantı problemleri, uzak erişim problemleri hataların giderilmesi.
  • Logo, Zirve, Mikro gibi muhasebe programlarının kurulumu, hataların giderilmesi, bağlantı ve diğer sorunların giderilmesi.
  • Microsoft Office progamlarının kurulumu hataların giderilmesi ve kullanıcı destek.

Güvenlik Kamera ve CCTV İşlemleri

  • Güvenlik kameraları kurulumu ve kabloloma.
  • Kayıt cihazları kurulumu, yedekleme işlemlerinin ayarlanması ve yapılandırması.

Website, Grafik & Dizayn İşlemleri

  • Website dizayn, güncelleme ve sorunların giderilmesi.
  • Kurumsal logo, kartvizit, broşür ve katalog tasırımları.
Yerinde Destek
Kurumsal veya bireysel müşterilerimize; yerinde veya uzaktan profesyonel ekiplerimizle, Windows, Mac OSX, Linux, Logo, Zirve, Mikro, SQL gibi bir çok konuda kurulum, bakım, onarım, sorunların giderilmesi, gibi bir çok alanda hizmet vermekteyiz.
Bakım & Onarım
Bütün bölgeler için kurumsal ve bireysel müştürelerimizin, yazılımsal (Windows, MAC OS, LOGO, Zirve, Micro, ORKA, Microsoft SQL,Microsoft Office vb.) sorunlarına uzaktan çözüm hizmetleri vermekteyiz.
Bakım Onarım Anlaşmaları
Günün her saatinde bizi arayıp, kurumsal ve bireysel teknoloji destek sorunlarınıza destek, öneri, planlama ve her türlü teknolojik bilgi çözümleri için arkadaşça içten ve profesyonel yardım alabilirsiniz.
Yedekleme Çözümleri
İhtiyaçlarına göre, Cloud, Azure, Nas gibi güncel teknolojileri kullanarak veri yedekleme çözümleri ve ayrıca kurumsal müşterilerimiz için sanallaşırma, veri güvenliği hizmetleri sağlamaktayız.
Website Dizayn
Kurumsal ve bireysel ihtiyaçlarınaza göre minimal tasarımlı, responsive modern çizgilere sahip, özgün, size özel, web tasarımları, logo tasarımları, kart vizit tasarımları hizmetleri vermekteyiz.
Yazılım Destek
Kurumsal ve bireysel müşterilerimizin ihtiçlarına göre; muhasebe programları (Logo, Zirve, Mikro, Eta, Orka, Uyumsoft vb.), ofis progları (Word, Excel, powerpoint, vb.) için çözüm hizmetleri sunmaktayız.
Network Hizmetleri
Network Çözümleri olarak; kablolama ve sistem Odası, lokal ağ (LAN) , geniş alan ağı (WAN), kablosuz ağlar (WLAN), VPN, uzak Lokasyon bağlantıları gibi hizmetler vermekteyiz.
Güvenlik Kamera Çözümleri
CCTV güvenlik kamera kurulumu, kablolama, güvenlik kameraları (Dome kameralar, IP kameralar), kayıt cihazları (NVR, DVR) kurulumu ayarlanması ve satışı gibi hizmetleri vermekteyiz.
Ürün Satış
IBM, Dell, HP sunucuların, network ürünlerinin, masaüstü pc ve oem parçalarının, yazıcı, tarayıcı gibi ofis ürünlerinin, Apple ürünleri ve diğer tüm bilişim ürünlerinin satışını, kurulumunu ve desteğini vermekteyiz.

Sosyal Medya